zumba

Zumba Brasov

Perfect pentru: Toata lumea si fiecare trup! Fiecare clasa Zumba® este conceputa pentru a aduce oamenii impreuna.

Cum functioneaza: Luam “munca” din antrenament, amestecand miscari de intensitate redusa si de intensitate ridicata pentru o petrecere de dans in stil de interval si calorii. Odata ce ritmurile latine si mondiale preiau, veti vedea de ce clasele Zumba® Fitness sunt deseori numite exercitii in deghizare. Super eficient? Verificat. Super distractie? Verificat si verificat.

Beneficii: Un antrenament total, care combina toate elementele de fitness – cardio, conditionarea musculara, echilibru si flexibilitate, sporeste energia si o doza serioasa de minunat de fiecare data cand parasiti clasa.

ZUMBA® KIDS

Perfect pentru: Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani . Acestia au sansa sa fie activi pe muzica preferata si sa se distreze alaturi de prietenii lor.

Cum functioneaza: Clasele Zumba® Kids includ rutine prietenoase cu copiii, bazate pe coregrafiai originale Zumba®. Eliminam pasii, adaugam jocuri, activitati si elemente de explorare culturala in structura clasei, prin intermediul muzicii.

Beneficii: Ajuta la dezvoltarea unui stil de viata sanatos si la incorporarea fitness-ului ca o parte naturala a vietii copiilor prin distractia fizica. Clasele includ elemente cheie ale dezvoltarii copilariei, cum ar fi conducerea, respectul, munca in echipa, increderea, stima de sine, memoria, creativitatea, coordonarea, constiinta culturala.

Locatii
Piscina Belaqva Coresi
Olimpic 
Telefon
Diana Pitigoi – 0749 611 660 
Antrenor
Diana Pitigoi

Club Sportiv Luna Brasov

Creat dintr-o pasiune pentru a sustine un stil de viata sanatos!

Beneficiile noastre

Inscrierea la cursurile de inot prezinta multiple beneficii pentru dumneavoastra si/sau micutul sportiv. De la sanatate, la disciplina si distractie, cursurile de inot pot prezenta ocazii unice pentru socializare, dar si pentru stapanirea unui sport nou. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie oricand!

Siguranta
Pentru noi, siguranta reprezinta un factor important, iar echipa noastra de profesionisti vor asigura siguranta fiecarei persoane in apa.
Pasiunea pentru inot
Clubul Sportiv Luna a luat nastere dintr-o pasiune imensa pentru inot. Instructorii nostrii profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini entuziasm.
Construim incredere
Instructorii nostri ofera sansa fiecarui copil de a se remarca prin performanta. Acestia acorda atentie fiecarui copil in parte, astfel, ajutandu-i sa se simta confortabili in apa.
Sanatate
Exercitiul fizic este extrem de important pentru mentinerea sanatatii. In plus, este recomandat persoanelor ce sufera de diferite disfunctii, fizice sau psihice.
inscrie-te acum la cursuri!
Inscrierile la curs se fac prin completarea formularului de contact sau la numarul de telefon!
Call Now Button