• Bazinul Olimpic, Bulevardul Garii, Brasov | Paradisul Acvatic, Bulevardul Grivitei 2F, Brasov | Belaqva – Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brasov

Sportul de performanta merge mana in mana cu educatia

Specialistii in dezvoltarea creierului copiilor au petrecut ani de zile in vederea intelegerii modului in care mintea copiilor se dezvolta. Aceste cercetari au avut ca rezultat crearea mai multor programe care ii ajuta pe copii sa isi mareasca potentialul intelectual. Studiile au demonstrat ca micutii invata mai repede si mai usor daca practica inotul.
Pe masura ce un copil se dezvolta, mobilitatea si coordonarea sa se imbunatatesc. Acestea insa se dezvolta intr-un ritm mult mai rapid atunci cand copilul practica inotul. Miscarile necesare in cadrul acestui sport ajuta la imbunatatirea performantelor copilului.

Fiecare copil are potential. Un geniu nu este creat doar genetic, ci si prin stimularea mintii. S-a dovedit ca mintea copiilor este stimulata prin exercitii cum ar fi inotul, determinand dezvoltarea mai rapida a inteligentei.

CS Luna se poate mandri cu dovezi clare ale acestor studii. Raul Neama a terminat Liceul Honterus, fiind acum student la Universitatea Transilvania la Finante-Banci. Acesta practica inotul inca din 2007, lucru care a avut rezultate pozitive asupra capacitatilor sale intelectuale. Acesta nu este singurul sportiv de la CS Luna care a dat dovada de performante deosebite in invatatura.
Raul se face remarcat si in domeniul inotului, castigand numeroase premii si medalii de-a lungul timpului. Acesta a adus mandrie Clubului Sportiv Luna, fiind primul brasovean care a participat la Campionatele Balcanice de juniori.
In concluzie, daca doriti sa va ajutati copiii sa isi imbunatateasca capacitatile intelectuale, sfatul nostru este sa ii inscrieti la cursuri de inot. Acestea ajuta si la dezvoltarea armonioasa, lucrand toate grupele musculare. Inotul promoveaza un metabolism sanatos si o stare generala de bine. Practicarea sportului potrivit are efecte pozitive asupra corpului aflat in dezvoltare al copiilor.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Call Now Button