• Bazinul Olimpic, Bulevardul Garii, Brasov | Paradisul Acvatic, Bulevardul Grivitei 2F, Brasov | Belaqva – Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brasov

Medalie de argint pentru Raul Neama de la CS Luna la Balcaniada de juniori

În plus, şi alţi sportivi ai clubului au avut clasări pe podium la memorialul „Mihai Mitrofan”, competiţie desfăşurată chiar la Braşov
Sfârşitul săptămânii trecute a fost încărcat pentru înotătorii de la CS Luna, care au adunat premii şi medalii în cele două competiţii desfăşurate în perioada 25-26 aprilie 2015, campionatele balcanice de juniori, desfăşurate la Oradea şi Memorialul „Mihai Mitrofan”, concurs de Masters, desfăşurat la Braşov. Prima participare a clubului la campionatele balcanice l-a avut ca reprezentant pe Neama Raul (foto) (17 ani) care a obţinut titlul de vicecampion balcanic în proba de 4 x 100 metri mixt şi un loc 4 în proba de 100 metri fluture. La campionatele balcanice au participat 9 ţări: Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Grecia, Cipru, Turcia, Bosnia-Herţegovina şi România. Ca de fiecare dată, sportivul a adus mândrie Clubului Sportiv Luna şi Braşovului, fiind primul braşovean care a participat la Campionatele Balcanice de juniori.

Cea de-a doua competiţie desfăşurată în acest weekend s-a adresat iubitorilor înotului, categoria Masters. Mişcarea Masters în România se adresează persoanelor peste 25 de ani care continuă să practice înotul sau celor care au învăţat să înoate la vârsta adultă şi doresc să includă în stilul lor de viaţă practicarea regulată a înotului. Este pentru prima dată când CS Luna s-a prezentat la startul acestui concurs cu o echipă masters formată din patru membri având ca componenţă pe Tudor George, Laura Tudor, Torok Atilla şi Cristina Dima.
Participarea la 19 probe cu 3 categorii de vârstă a adus 13 clasări pe podium notate în palmaresul Clubului după cum urmează:

Tudor George:      –   Locul II în proba de 100 metri spate

Torok Atilla:    –     Locul I în proba de 50 şi 100 de metri bras
–    Locul II în probele de 50 şi 100 de metri spate si craul

Cristina Dima:  –    Locul I în probele de 50, 100 şi 400 de metri spate
–    Locul I în proba de 100 de metri spate
–    Locul I în proba de 50 de metri fluture.

Apreciabil curajul Laurei Tudor, care s-a aflat la prima participare după numai 2 luni de când a absolvit cursul de iniţiere pentru adulţi.
Iată, CS Luna continuă în aceeaşi notă, adunând medalii la toate concursurile la care participă, confirmând valoarea ridicată a antrenorilor şi a staff-ului administrativ.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Call Now Button