Aqua natal

Aqua Natal Brasov

Aqua Natal Brasov – Gimnastica acvatica este recomandata gravidelor inca din primele luni de sarcina. Acestea pot preveni cresterea ponderala, durerile de spate sau senzatia de picioare grele prin participarea la sedinte de gimnastica acvatica. De asemenea, isi vor mentine tonusul muscular si mobilitatea articulara.

Apa actioneaza precum masajul, ceea ce face ca gimnastica acvatica sa fie o metoda potrivita pentru prevenirea tulburarilor circulatorii ale membrelor inferioare, deseori intalnite in timpul sarcinii: edeme limfatice, varice. Dereglari ale tranzitului intestinal, des intalnite si ele in timpul sarcinii pot fi prevenite prin sedinte de la aqua natal Brasov.

Apa preia parte din greutatea corpului, prin urmare miscarile realizate se vor face mult mai usor, nu se va simti efortul facut.

Gimnastica acvatica pentru gravide

Sedintele de aqua natal Brasov ofera un mediu placut in care femeile gravide pot face miscare, oferind in primul rand relaxare si o recuperare mult mai usoara dupa nastere.

Faptul ca inotul si apa au rolul de a ne face sa ne relaxam si sa ne detensionam face ca gimnastica acvatica sa fie benefica atat pentru mamici cat si pentru bebelusii lor.Implica o oxigenare buna a mamei si automat si a fatului. Pe intreg parcursul sedintelor se asigura un control al respiratiei, care din nou, va contribui la o nastere mai usoara.

Participarea constanta la astfel de sedinte va face adaptarea la schimbarile din timpul sarcinii mult mai usoara si va inlatura riscul aparitiei unor incidente neplacute. Imbunataeste tonusul muscular, flexibiliattea si rezistenta organismului.

Sedintele de aqua natal sunt recomandate in mod special in ultimul trimestru de sarcina cand corpul devine mai greoi si implicit si miscarile pe care gravidele le fac. In plus, astfel de exercitii pot miscora durata travaliului precum atenueaza si durerile.

Locatie
Piscina Belaqva Coresi
Telefon
Ana-Maria Munteanu – 0723 776 437 
Antrenori
Ana Munteanu

Club Sportiv Luna Brasov

Creat dintr-o pasiune pentru a sustine un stil de viata sanatos!

Beneficiile noastre

Inscrierea la cursurile de inot prezinta multiple beneficii pentru dumneavoastra si/sau micutul sportiv. De la sanatate, la disciplina si distractie, cursurile de inot pot prezenta ocazii unice pentru socializare, dar si pentru stapanirea unui sport nou. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie oricand!

Siguranta
Pentru noi, siguranta reprezinta un factor important, iar echipa noastra de profesionisti vor asigura siguranta fiecarei persoane in apa.
Pasiunea pentru inot
Clubul Sportiv Luna a luat nastere dintr-o pasiune imensa pentru inot. Instructorii nostrii profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini entuziasm.
Construim incredere
Instructorii nostri ofera sansa fiecarui copil de a se remarca prin performanta. Acestia acorda atentie fiecarui copil in parte, astfel, ajutandu-i sa se simta confortabili in apa.
Sanatate
Exercitiul fizic este extrem de important pentru mentinerea sanatatii. In plus, este recomandat persoanelor ce sufera de diferite disfunctii, fizice sau psihice.
inscrie-te acum la cursuri!
Inscrierile la curs se fac prin completarea formularului de contact sau la numarul de telefon!
Call Now Button