TRIATLON

Cursuri Triatlon Brasov

Triatlonul este un sport compus din trei probe successive: inot, ciclism si alergare. Prima intrecere de triatlon a avut loc in San Diego, in anul 1974. In 1978 a fost organizat primul concurs mare de triatlon, numit Ironman Triathlon, in Hawaii, pe insula Oahu. Mai tarziu, a fost mutata la Kona, pe Insula mare din Hawaii. Debutul olimpic al acestui sport a avut loc in anul 2000, la Sydney, Asutralia.

Antrenamentele de triatlon sunt foarte benefice corpului uman, fiecare proba avand rolul sau bine definit. Alergarea tonifica musculatura picioarelor si abdomenului, arzand calorii, fiind recomandata pentru intarirea sistemului circulator. Inotul contribuie la dezvoltarea partii de sus a corpului: piept, umeri si spate. Acesta are si el rolul de a creste capacitatea pulmonara. Ciclismul este indicat pentru picioare, definindu-le in aceeasi masura ca alergarea.

Despre triatlon

Triatlonul este o disciplina foarte apreciata pentru ca implica trei sporturi si se adreseaza tuturor grupelor musculare, dezvoltand intreg organismul. Este o activitate complexa.

Prin elementele sale si tehnicile specifice, triatlonul poate fi abordat ca o filosofie de sportivi, ajutandu-i sa devina mai buni.

Proba de inot nu presupune folosirea picioarelor foarte mult, la fel ca inotatorii profesionisti. Reservele sunt pastrate pentru ciclism si alergare. Viteza in timpul probei de ciclism nu este nici ea mare, fiind nevoie sa isi pastreze picioarele tonifiate si flexibile pentru proba de alergare. De asemenea, proba nu implica rularea in pluton sau in trena, cum obisnuiesc ciclistii in cursele speciale.

Triatlon Brasov

Proba de alergare este diferita si ea, sportive resimtind efectele pe care probele anterioare le-au solicitat.

Prin imbinarea acestor 3 sporturi, se ajunge la un corp atletic, avand loc o dezvoltare proportionala a fiecarui segment in parte din corp. Energia consumata este considerabila, fiind solicitate toate sistemele corpului.

Triatlonul implica o rezistenta fizica buna insa, practicat frecvent este foarte benefic atat pentru fizic cat si pentru minte.

Locatie
Olimpic 
Telefon
George Munteanu – 0787 222 777 
Antrenor
George Munteanu – antrenor coordonator 

Club Sportiv Luna Brasov

Creat dintr-o pasiune pentru a sustine un stil de viata sanatos!

Beneficiile noastre

Inscrierea la cursurile de inot prezinta multiple beneficii pentru dumneavoastra si/sau micutul sportiv. De la sanatate, la disciplina si distractie, cursurile de inot pot prezenta ocazii unice pentru socializare, dar si pentru stapanirea unui sport nou. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie oricand!

Siguranta
Pentru noi, siguranta reprezinta un factor important, iar echipa noastra de profesionisti vor asigura siguranta fiecarei persoane in apa.
Pasiunea pentru inot
Clubul Sportiv Luna a luat nastere dintr-o pasiune imensa pentru inot. Instructorii nostrii profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini entuziasm.
Construim incredere
Instructorii nostri ofera sansa fiecarui copil de a se remarca prin performanta. Acestia acorda atentie fiecarui copil in parte, astfel, ajutandu-i sa se simta confortabili in apa.
Sanatate
Exercitiul fizic este extrem de important pentru mentinerea sanatatii. In plus, este recomandat persoanelor ce sufera de diferite disfunctii, fizice sau psihice.
inscrie-te acum la cursuri!
Inscrierile la curs se fac prin completarea formularului de contact sau la numarul de telefon!
Call Now Button