• Bazinul Olimpic, Bulevardul Garii, Brasov | Paradisul Acvatic, Bulevardul Grivitei 2F, Brasov | Belaqva – Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brasov

Zumba

Zumba

CURSURI ZUMBA

Zumba Brasov

 • Perfect pentru:
  Toata lumea si fiecare trup! Fiecare clasa Zumba® este conceputa pentru a aduce oamenii impreuna.
 • Cum functioneaza:
  Luam “munca” din antrenament, amestecand miscari de intensitate redusa si de intensitate ridicata pentru o petrecere de dans in stil de interval si calorii. Odata ce ritmurile latine si mondiale preiau, veti vedea de ce clasele Zumba® Fitness sunt deseori numite exercitii in deghizare. Super eficient? Verificat. Super distractie? Verificat si verificat.
 • Beneficii:
  Un antrenament total, care combina toate elementele de fitness – cardio, conditionarea musculara, echilibru si flexibilitate, sporeste energia si o doza serioasa de minunat de fiecare data cand parasiti clasa.

Antrenor: Diana Pitigoi

Inscrierile la curs se fac prin completarea formularului de contact sau la numarul de telefon!

LOCATIE: Piscina Belaqva Coresi

SAU SUNA LA: +40 749 611 660

Zumba

Zumba Kids

 • Perfect pentru:
  Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani . Acestia au sansa sa fie activi pe muzica preferata si sa se distreze alaturi de prietenii lor.
 • Cum functioneaza:
  Clasele Zumba® Kids includ rutine prietenoase cu copiii, bazate pe coregrafiai originale Zumba®. Eliminam pasii, adaugam jocuri, activitati si elemente de explorare culturala in structura clasei, prin intermediul muzicii.
 • Beneficii:
  Ajuta la dezvoltarea unui stil de viata sanatos si la incorporarea fitness-ului ca o parte naturala a vietii copiilor prin distractia fizica. Clasele includ elemente cheie ale dezvoltarii copilariei, cum ar fi conducerea, respectul, munca in echipa, increderea, stima de sine, memoria, creativitatea, coordonarea, constiinta culturala.

Club Sportiv Luna

Beneficiile noastre

Inscrierea la cursurile de inot prezinta multiple beneficii pentru dumneavoastra si/sau micutul sportiv.  Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie oricand!

Siguranta

Pentru noi, siguranta reprezinta un factor important, iar echipa noastra de profesionisti vor asigura siguranta fiecarei persoane in apa.

Pasiunea pentru inot

Clubul Sportiv Luna a luat nastere dintr-o pasiune imensa pentru inot. Instructorii nostrii profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini entuziasm.

Construim incredere

Instructorii ofera sansa fiecarui copil de a se remarca prin performanta, acestia ajutandu-i sa se simta confortabili in apa.

Sanatate

Exercitiul fizic este extrem de important pentru mentinerea sanatatii, este recomandat persoanelor ce sufera de diferite disfunctii, fizice sau psihice.

Call Now Button