• Bazinul Olimpic, Bulevardul Garii, Brasov | Paradisul Acvatic, Bulevardul Grivitei 2F, Brasov | Belaqva – Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brasov

Aqua Baby

Aqua Baby

CURSURI INOT AQUA BABY

Dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor

Aqua Baby Brasov isi propune sa contribuie la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor dumneavostra. Miscarea in mediul acvatic va favoriza o dezvoltare motorie sanatoasa si va fi distractiva atat pentru bebelusi, cat si pentru parintii insotitori.

Avantaje

  • Gimnastica acvatica pentru bebelusi are un rol aparte in procesul acestora de acomodare cu apa si de dezvoltare a intinctelor.
  • Cel mai important rol il aduce insa in dezvoltarea unui sistem imunitar mai puternic, intr-o coordonare mult mai buna precum si o dezvoltare armonioasa a corpului.

Antrenor: Ana Munteanu

Inscrierile la curs se fac prin completarea formularului de contact sau la numarul de telefon!

Locatie: Piscina Belaqva Coresi

SAU SUNA LA: +40 723 776 437

Aqua baby

Inot pentru bebelusi

  • Prezentand inca de la nastere reflexe de natatie, bebelusii detin deja anumite reflexe, cum ar fi cel al miscarilor sacadate, de apnee sau de redresare.
  • Astfel ca nu va fi de mirare ca vor incerca sa-si tina in mod natural respiratia, sa prezinte reflexe ale picioarelor, mainilor si toracelor sau sa incerce sa-si redreseze capul atunci cand sunt pusi pe spate sau burtica in apa.
  • De aceea, primele astfel de sedinte, de gimnastica in apa pot fi incepute inca de la varsta de patru luni a micutului.
  • Desigur ca, este recomandata o discutie cu medicul, pentru a sti cu siguranta perioada in care si mama poate intra in apa, avand in vedere interventiile chirurgicale.

AQUA BABY

Programe cu diferite activitati

Inotul este asociat cu numeroase beneficii pentru sanatate si este recunoscut ca imbunatateste puterea de concentrare, agilitatea, abilitatile perceptuale si chiar inteligenta.

Beneficii

  • Cei mici devin mult mai atenti la ceea ce li se spune si incep sa inteleaga propozitii simple.
  • La cursurile aqua baby Brasov, ghidati de instructorii nostri specializati si sub atenta dumneavoastra supraveghere, copiii isi vor descoperi abilitatile motrice si vor invata sa inoate.
  • Micutii vor putea sa dezvolte o relatie speciala cu apa, indepartand frica atat de des intalnita.
  • Le va fi mult mai usor sa practice inotul in viitor daca sunt obisnuiti de mici.

De aceea, am conceput programe cu diferite activitati, adaptate corespunzator pe categorii de varsta si va punem la dispozitie dotari adaptate perfect nevoilor dumneavoastra.

luna-70

Club Sportiv Luna

Beneficiile noastre

Inscrierea la cursurile de inot prezinta multiple beneficii pentru dumneavoastra si/sau micutul sportiv.  Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie oricand!

Siguranta

Pentru noi, siguranta reprezinta un factor important, iar echipa noastra de profesionisti vor asigura siguranta fiecarei persoane in apa.

Pasiunea pentru inot

Clubul Sportiv Luna a luat nastere dintr-o pasiune imensa pentru inot. Instructorii nostrii profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini entuziasm.

Construim incredere

Instructorii ofera sansa fiecarui copil de a se remarca prin performanta, acestia ajutandu-i sa se simta confortabili in apa.

Sanatate

Exercitiul fizic este extrem de important pentru mentinerea sanatatii, este recomandat persoanelor ce sufera de diferite disfunctii, fizice sau psihice.

Call Now Button