Cursuri

#
Inot Copii

Cursuri de inot pentru copii – initiere, perfectionare si performanta. Copii vor avea parte de distractie si educatie in timp ce se distreaza.

#
Inot Adulti

Cursuri de inot pentru adulti – initiere si perfectionare. Adultii pot invata mai rapid si mai usor inotul odata ce vor descoperi cursurile noastre.

#
Inot Sincron

Cursuri de inot sincron – considerat ca fiind una dintre cele mai aparte activitati acvatice cunoscute, contine inot, dans si gimnastica, pe muzica.

#
Polo

Cursuri de polo – aparut din dorinta de schimba monotonia antrenamentelor clasice de inot, polo sau “fotbal in apa” este unul dintre cele mai vechi jocuri.

#
Triatlon

Cursuri triatlon – este compus din trei probe: inot, ciclism si alergare. Antrenamentele de triatlon sunt benefice, fiecare sport avand rolul sau.

#
Aqua Gym

Cursuri Aqua Gym – Gimnastica in apa imbina elemente caracteristice de fitness, jogging si inot si poate fi practicat de oricine.

#
Aqua Baby

Cursuri Aqua Baby – contribuie la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor dumneavoastra, totodata va fi distractiv pentru bebelusi si pentru parinti.

#
Aqua Natal

Cursuri Aqua Natal – ofera un mediu placut in care femeile gravide pot face miscare, oferind in primul rand relaxare si o recuperare mult mai usoara dupa nastere.

#
Cursuri Ski

Cursuri ski CS Luna Brasov – oferim cursuri de ski pentru copii, punand la dispozitie instructori profesionisti si dornici sa ii invete pe cei mici toate tehnicile necesare.

#
Zumba

Clasele  Zumba® Kids includ rutine prietenoase cu copiii, bazate pe coregrafiai originale Zumba® cu jocuri, activitati si elemente de explorare culturala.

Rezervari online!
Acum va puteti programa online la orice clasa CS Luna!
Call Now Button