inot sincron

Cursuri Inot SINCRON

Inotul sincron este considerat ca fiind una dintre cele mai aparte activitati acvatice cunoscute. Reprezinta un intreg alcatuit din inot, dans si gimnastica, format din inotatori ( solo, duet, trio, combinat ori echipa) care realizeaza o serie de miscari elaborate fiind acompaniati de muzica.

Si acesta, la fel ca si inotul simplu poate fi o activitate recreationala. In timp, prin determinare si pasiune poate ajunge sa fie facut cu scopul de a ajunge la performanta.

Pentru cine este inotul sincron?

Se adreseaza copiilor de toate varstele oferindu-le sansa de a lega noi prietenii, fiind o forma mai interactiva de inot, in care trebuie sa colaboreze unii cu altii pentru a-si sincroniza miscarile. Acest lucru le va spori atentia si capacitatea de concentrare. In plus isi vor dezvolta o conditie fizica buna, pastrand tonusul muscular.

Luand in considerare ca implica miscari mai elaborate, mai rapide si destul de frecvente, acest tip de inot dezvolta si un control perfect al respiratiei.

Acest tip de inot presupune acumularea unor aptitudini avansate in apa. Este nevoie de o mare forta, flexibilitate, gratie, arta si concentrare pentru a crea un sincron perfect. Aparte, este controlul exact al respiratiei, in special cand exercitiile cer pozitii cu susul in jos sub apa.

  • Este o activitate distractiva, implicand miscari de dans in apa;
  • Se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de inot, sex sau tip de corp;
  • Se potriveste oricui, putand fi practicat pe viata;
  • Implica lucrul in echipa, dezvoltand astfel comunicarea.
Locatie
Bazinul Olimpic Brasov
Telefon
George Munteanu – 0787 222 777 
Antrenor
Cristina Ciohodaru – antrenor 

Club Sportiv Luna Brasov

Creat dintr-o pasiune pentru a sustine un stil de viata sanatos!

Beneficiile noastre

Inscrierea la cursurile de inot prezinta multiple beneficii pentru dumneavoastra si/sau micutul sportiv. De la sanatate, la disciplina si distractie, cursurile de inot pot prezenta ocazii unice pentru socializare, dar si pentru stapanirea unui sport nou. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie oricand!

Siguranta
Pentru noi, siguranta reprezinta un factor important, iar echipa noastra de profesionisti vor asigura siguranta fiecarei persoane in apa.
Pasiunea pentru inot
Clubul Sportiv Luna a luat nastere dintr-o pasiune imensa pentru inot. Instructorii nostrii profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini entuziasm.
Construim incredere
Instructorii nostri ofera sansa fiecarui copil de a se remarca prin performanta. Acestia acorda atentie fiecarui copil in parte, astfel, ajutandu-i sa se simta confortabili in apa.
Sanatate
Exercitiul fizic este extrem de important pentru mentinerea sanatatii. In plus, este recomandat persoanelor ce sufera de diferite disfunctii, fizice sau psihice.
inscrie-te acum la cursuri!
Inscrierile la curs se fac prin completarea formularului de contact sau la numarul de telefon!
Call Now Button