INot adulti

Cursuri Inot ADULTI – initiere si perfectionare

Adultii pot invata mai rapid si mai usor inotul odata ce vor descoperi Clubul Sportiv CS Luna ce pune la dispozitie cursuri inot adulti.
Obiectivele pe care acest curs le are in vedere sunt:
• Dobanditea unei respiratii corecte;
• Obisnuirea cu procedeul spate;
• Invatarea si in cele din urma perfectionarea a trei procedee: spate, craul(respiratie la 3 brate) si bras.

LECTII PRIVATE DE INOT!
Acum puteti beneficia de un instructor de inot cu experienta, la domiciliul dumneavoastra!

INITIERE SI PERFECTIONARE

Alaturi de echipa de instructori CS Luna Brasov inotul devine mult mai simplu chiar si pentru adulti. Participarea la cursuri inot adulti Brasov se poate face indiferent de varsta. Acest sport ofera sansa de relaxare si destindere intr-un mediu placut, indepartand stresul acumulat in zilele de munca.

Datorita multiplelor sale beneficii, acesta este recomandat in special persoanelor care prezinta diverse afectiuni, punand in miscare majoritatea muschiilor si articulatiilor, intarind sistemul cardio respirator si impunand o stare generala de bine. Practicat in mod regulat , inotul va spori buna dispozitie si implicit va creste si dorinta de munca, avand mult mai multa energie. In plus, stresul nu se va mai acumula atat de usor.

Asadar, veniti si luati parte la cursuri inot adulti Brasov oferite de CS Luna.

Locatii
Piscina Belaqva Coresi
Olimpic 
Telefon
George Munteanu – 0787 222 777 
Antrenori
George Munteanu – antrenor coordonator
Cristina Dima – antrenor 

Club Sportiv Luna Brasov

Creat dintr-o pasiune pentru a sustine un stil de viata sanatos!

Beneficiile noastre

Inscrierea la cursurile de inot prezinta multiple beneficii pentru dumneavoastra si/sau micutul sportiv. De la sanatate, la disciplina si distractie, cursurile de inot pot prezenta ocazii unice pentru socializare, dar si pentru stapanirea unui sport nou. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie oricand!

Siguranta
Pentru noi, siguranta reprezinta un factor important, iar echipa noastra de profesionisti vor asigura siguranta fiecarei persoane in apa.
Pasiunea pentru inot
Clubul Sportiv Luna a luat nastere dintr-o pasiune imensa pentru inot. Instructorii nostrii profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini entuziasm.
Construim incredere
Instructorii nostri ofera sansa fiecarui copil de a se remarca prin performanta. Acestia acorda atentie fiecarui copil in parte, astfel, ajutandu-i sa se simta confortabili in apa.
Sanatate
Exercitiul fizic este extrem de important pentru mentinerea sanatatii. In plus, este recomandat persoanelor ce sufera de diferite disfunctii, fizice sau psihice.
Rezervari online!
Acum va puteti programa online la orice clasa CS Luna!
Call Now Button