blog

raul
Sportul de performanta merge mana in mana cu educatia

Specialistii in dezvoltarea creierului copiilor au petrecut ani de zile in vederea intelegerii modului in care mintea copiilor se dezvolta. Aceste cercetari au avut ca rezultat crearea mai multor programe care ii ajuta pe copii sa isi mareasca potentialul intelectual.

231Iunie
Înotătorii privați, mai buni decât cei pregătiți de clubul de stat

Duminica trecută, chiar de Ziua Internațională a Copilului, în Poiana Brașov 55 de copii s-au întrecut într-o competiție de natație. Nu a fost vorba despre o competiție națională, ci despre una între cluburile de natație existente la acest moment în Brașov, unul de stat și unul privat – CSM Brașov și respectiv Clubul Luna.

20Raul
La numai 11 ani, un brașovean este campion național la înot

Raul Emanuel Neama a obținut titlul la Campionatul Național de la Pitești, în urmă cu patru zile. Puștiul este antrenat de George Munteanu, tânărul care s-a încumetat, în urmă cu doi ani, să traverseze Bosforul înot Între 20-22 martie, la Pitești, aproape 400 de juniori s-au întrecut în Campionatul Național de Poliatlon pentru copii.

22Alcatraz
A înotat în jurul Alcatrazului

Are 28 de ani s-a născut la Brăila, iar de un an și jumătate de zile a devenit brașovean. Este singurul român care a reușit acum aproape un an performanța de a înota în golful în care se află și celebra închisoare americană Alcatraz.

1268258113_concurs-bonn-86
Înotătorii privați, în topurile europene de natație

Trei înotători ai Clubului Sportiv Luna din Brașov și-au reprezentat cu succes țara la cea mai recentă competiție pe plan european. Concursul – Internationales Jugendmeeting 2010 – s-a desfășurat la Bonn, în Germania, în februarie, competiția europeană fiind înscrisă în lista de evenimente ale LEN: Liga Europeană de Natație.

16Masters
CN Masters Editia I Bucuresti 2011

Antrenorii Clubului Sportiv Luna Brasov au participat alaturi de mari nume ale inotului romanesc (Carmen Bunaciu, Anca Patrascoiu,Ignat Tudor, Dragos Coman) la prima editie a Campionatului National de inot Masters.

Call Now Button