• Bazinul Olimpic, Bulevardul Garii, Brasov | Paradisul Acvatic, Bulevardul Grivitei 2F, Brasov | Belaqva – Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brasov

Tu si Luna

Tu si Luna

Promoveaza performanta sportiva

Poti sa contribui si tu la sustinerea practicarii sportului de la o varsta cat mai frageda si promovarea performantei sportive brasovene.

Prin sport putem oferi copiilor o sansa in plus pentru sanatate, dezvoltare armonioasa, perseverenta, rezistenta, integrare sociala si nu numai.

Ne poti ajuta facand o donatie:

 • prin transfer bancar, in contul nostru:
  Beneficiar: Club Sportiv LUNA
  CIF: 20606541
  Adresa: Calea Bucurestilor nr.84A, Brasov, jud. Brasov
  Banca: Banca Comerciala Romana, Brasov:
  RON: RO06RNCB0053071433600001
 • prin serviciul de donatii online, PayPal

Va respectam dorinta in caz ca nu doriti sa comunicati datele personale. Campurile continand aceste date nu sunt obligatorii. Campul „e- mail” este obligatoriu din motive de securitate a tranzactiei.

Nu vom solicita niciodata date despre cardul Dumneavoastra, codul PIN sau alte date de autenficare prin email, posta normala sau prin orice alte metode.

Tranzactia se va face folosind serviciul PayPalacesta fiind autorizat pentru a efectua tranzactii online. Mai multe detalii despre securitatea tranzactiei puteti afla aici.

Ne poti ajuta sa ne continuam proiectele si sa ne indeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

– nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
– sunt în limita a 0,3% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizarile care depasesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.

Facilitatile cu privire la sponsorizari sunt reglementate prin Art. 21, aliniatul 4, litera p, Codul fiscal. Cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita minima precizata mai jos:

– 3 la mie din cifra de afaceri;
– 20% din impozitul pe profit datorat.

În limitele respective se incadreaza si cheltuielile de sponsorizare a bibliotecilor de drept public, in scopul constructiei de localuri, al dotarilor, achizitiilor de tehnologie a informatiei si de documente specifice, finantarii programelor de formare continua a bibliotecarilor, schimburilor de specialisti, a burselor de specializare, a participarii la congrese internationale; )
PASUL 1:

semnam un contract de sponsorizare – poti descarca modelul nostru de contract (CONTRACT_DE_SPONSORIZARE);
PASUL 2:

pana la sfarsitul anului, compania plateste suma prevazuta in contract printr-o plata obisnuita care va fi înregistrata contabil, la fel ca orice alta cheltuiala. In momentul platii impozitului catre Stat, aceasta suma va fi scazuta din totalul de plata.
Te invitam sa ne cunoastem si sa discutam mai multe despre proiectele noastre.
George Munteanu
email: cs.luna@yahoo.com
tel: +40 787 222 777

Poti transfera catre Clubul Sportiv LUNA 2% din impozitul pe venit pe care l-ai platit!

Completaza si depune pana pe 25 mai 2014 formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) sau formularul 200 (pentru alte venituri).

E simplu si nu te costa nimic!
Pasul 1

Descarca formularul precompletat cu datele clubului:

pentru impozitul pe salariu: FORMULARUL 230
pentru alte venituri: FORMULARUL 200
Anul: 2013 (anul anterior, pentru care deja s-a platit impozitul)
Denumire entitate nonprofit: CLUB SPORTIV “LUNA”
Cod de identificare fiscala: 20606541
Cont bancar (IBAN): RO06RNCB0053071433600001
Pasul 2

Completeaza-l cu datele tale personale si semnatura.

Restul rubricilor nu trebuie completate.
Pasul 3

Depune formularul sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

Adresele sunt aici: ADRESE ADMINISTRATII sau, daca ai adunat mai multe declaratii, ni le poti trimite noua prin posta si le distribuim noi. Adresa este:
Club Sportiv LUNA
Calea Bucurestilor Nr.84A bl. A1 sc.A ap.9
Brasov, Romania
Cod 500365
Telefon: 0787 222 777

Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2014, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa „identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Donatorii, in caz ca doresc, pot sa comunice asociatiei faptul ca au depus formularele respective.

luna-87

Numerele vorbesc

Misiunea noastra este de a oferi lectii de inot de inalta calitate intr-un mediu distractiv si sigur.

75

Concursuri

55

Sportivi

125

Ore inot

25

Cursuri

75

Premii

15

Antrenori

Sanatate

Exercitiile fizice sunt importante pentru mentinerea si dezvoltarea sanatatii.

Joaca si educatie

Copii invata prin joaca, iar activitatiile noastre vor fi benefice pentru micutii de toate varstele!

Pasiune pentru inot

Noi ne dorim sa impartasim pasiunea noastra pentru inot cu ceilalti.

Call Now Button