Despre Noi

Cine suntem noi?

Club Sportiv Luna Brasov a fost creat din pasiunea noastra pentru inot, dar si din dorinta de a impartasi cunostintele noastre cu persoanele de toate varstele si categorii. Echipa noastra de profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini de energie. Pentru noi inotul reprezinta un stil de viata sanatos.

Misiunea noastra este de a oferi lectii de inot de inalta calitate intr-un mediu distractiv si sigur. Cursurile noastre de inot sunt atat pentru copii, cat si pentru adulti, si dorim sa promovam dezvoltarea fizica, sociala si mentala a fiecarei persoane.

Valorile noastre

Echipa noastra doreste sa ofere sansa pentru fiecare copil sa se remarce prin performanta. Acordam atentie speciala pentru fiecare copil, ajutand sa se simta comfortabil si in siguranta in apa.

  • Siguranta copiilor in apa este o prioritate pentru noi;
  • Avem cursuri pentru toate categoriile de varsta;
  • Invatam copii bazele inotului in mediu sigur si distractiv;
  • Ajutam copii sa aiba incredere in sine;
  • Dorim sa promovam un stil de viata sanatos;
  • Promovam dezvoltarea fizica, sociala si mentala a fiecarei individ.

Club Sportiv Luna Brasov

Creat dintr-o pasiune pentru a sustine un stil de viata sanatos!

Beneficiile noastre

Inscrierea la cursurile de inot prezinta multiple beneficii pentru dumneavoastra si/sau micutul sportiv. De la sanatate, la disciplina si distractie, cursurile de inot pot prezenta ocazii unice pentru socializare, dar si pentru stapanirea unui sport nou. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie oricand!

Siguranta
Pentru noi, siguranta reprezinta un factor important, iar echipa noastra de profesionisti vor asigura siguranta fiecarei persoane in apa.
Pasiunea pentru inot
Clubul Sportiv Luna a luat nastere dintr-o pasiune imensa pentru inot. Instructorii nostrii profesionisti au experienta, sunt grijulii si plini entuziasm.
Construim incredere
Instructorii nostri ofera sansa fiecarui copil de a se remarca prin performanta. Acestia acorda atentie fiecarui copil in parte, astfel, ajutandu-i sa se simta confortabili in apa.
Sanatate
Exercitiul fizic este extrem de important pentru mentinerea sanatatii. In plus, este recomandat persoanelor ce sufera de diferite disfunctii, fizice sau psihice.
inscrie-te acum la cursuri!
Inscrierile la curs se fac prin completarea formularului de contact sau la numarul de telefon!
Call Now Button