next star 2018

Clubul sportiv CS Luna ofera cursuri inot sincron Brasov.

Locatie: Bazinul Olimpic Brasov

TARIFE: INOT SINCRON
ABONAMENT: 200 lei / 10 lectii / luna
LECITE: 30 lei
PERSONAL TRAINER: 80 lei

ACTIVITATI: INOT SINCRON
MARTI: 18.00 – 19.30 / MIERCURI: 18.00 – 19.30 / JOI: 18.00 – 19.30
VINERI: 18.00 – 19.30

Instructor Inot Sincron: Cristina Dima

Inotul sincron este considerat ca fiind una dintre cele mai aparte activitati acvatice cunoscute. Reprezinta un intreg alcatuit din inot, dans si gimnastica, format din inotatori ( solo, duet, trio, combinat ori echipa) care realizeaza o serie de miscari elaborate fiind acompaniati de muzica.

Si acesta, la fel ca si inotul simplu poate fi o activitate recreationala.  In timp, prin determinare si pasiune poate ajunge sa fie facut cu scopul de a ajunge la performanta.

Se adreseaza copiilor de toate varstele oferindu-le sansa de a lega noi prietenii, fiind o forma mai interactiva de inot, in care trebuie sa colaboreze unii cu altii pentru a-si sincroniza miscarile. Acest lucru le va spori atentia si capacitatea de concentrare. In plus isi vor dezvolta o conditie fizica buna, pastrand tonusul muscular.

Luand in considerare ca implica miscari mai elaborate, mai rapide si destul de frecvente, acest tip de inot dezvolta si un control perfect al respiratiei.

reprezentatie ploiesti 2018

Cursuri inot sincron Brasov

cursuri inot sincron brasov

 

Beneficii ale inotului sincron:

• Este o activitate distractiva, implicand miscari de dans in apa.
• Se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de inot, sex sau tip de corp.
• Se potriveste oricui, putand fi practicat pe viata.
• Implica lucrul in echipa, dezvoltand astfel comunicarea.
Acest tip de inot presupune acumularea unor aptitudini avansate in apa. Este nevoie de o mare forta, flexibilitate, gratie, arta si concentrare pentru a crea un sincron perfect. Aparte, este controlul exact al respiratiei, in special cand exercitiile cer pozitii cu susul in jos sub apa.

Galerie foto inot sincron