aquanatalclassesdublinpic

Aqua Natal Brasov – Gimnastica acvatica pentru gravide

Locatie: Piscina Belaqva Coresi

TARIFE: AQUA NATAL
ABONAMENT: 300 lei / 8 lectii
LECTIE: 50 lei
PERSONAL TRAINER: 100 lei

ACTIVITATI: AQUA NATAL
MARTI: 10.30 – 11.20
JOI: 10.30 – 11.20

Instructor: Ana Munteanu

Telefon: 0723 776 437

Despre Aqua Natal

Aqua Natal Brasov – Gimnastica acvatica este recomandata gravidelor inca din primele luni de sarcina. Acestea pot preveni cresterea ponderala, durerile de spate sau senzatia de picioare grele prin participarea la sedinte de gimnastica acvatica. De asemenea, isi vor mentine tonusul muscular si mobilitatea articulara.
Apa actioneaza precum masajul, ceea ce face ca gimnastica acvatica sa fie o metoda potrivita pentru prevenirea tulburarilor circulatorii ale membrelor inferioare, deseori intalnite in timpul sarcinii: edeme limfatice, varice. Dereglari ale tranzitului intestinal, des intalnite si ele in timpul sarcinii pot fi prevenite prin sedinte de la aqua natal Brasov.

Apa preia parte din greutatea corpului, prin urmare miscarile realizate se vor face mult mai usor, nu se va simti efortul facut.

Sedintele de aqua natal Brasov ofera un mediu placut in care femeile gravide pot face miscare, oferind in primul rand relaxare si o recuperare mult mai usoara dupa nastere.

Faptul ca inotul si apa au rolul de a ne face sa ne relaxam si sa ne detensionam face ca gimnastica acvatica sa fie benefica atat pentru mamici cat si pentru bebelusii lor.Implica o oxigenare buna a mamei si automat si a fatului. Pe intreg parcursul sedintelor se asigura un control al respiratiei, care din nou, va contribui la o nastere mai usoara.

Participarea constanta la astfel de sedinte va face adaptarea la schimbarile din timpul sarcinii mult mai usoara si va inlatura riscul aparitiei unor incidente neplacute. Imbunataeste tonusul muscular, flexibiliattea si rezistenta organismului.

Sedintele de aqua natal sunt recomandate in mod special in ultimul trimestru de sarcina cand corpul devine mai greoi si implicit si miscarile pe care gravidele le fac. In plus, astfel de exercitii pot miscora durata travaliului precum atenueaza si durerile.

Aqua Natal Brasov

aqua natal brasov