img_0059

Aqua baby Brasov – cursuri oferite de clubul sportiv CS Luna.

Locatie: Piscina Belaqva Coresi

TARIFE: AQUA BABY
ABONAMENT: 300 lei / 8 lectii
LECTIE: 40 lei
PERSONAL TRAINER: 100 lei
Tarifele includ intrarea. Abonamentele sunt valabile o luna de la prima lectie.

ACTIVITATI: AQUA BABY
MIERCURI: 10.30 – 11.20

Antrenor: Munteanu Ana Maria

Instructor: Ana Munteanu

Telefon: 0723 776 437

Despre Aqua Baby

Aqua Baby Brasov isi propune sa contribuie la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor dumneavostra. Miscarea in mediul acvatic va favoriza o dezvoltare motorie sanatoasa si va fi distractiva atat pentru bebelusi, cat si pentru parintii insotitori.

Gimnastica acvatica pentru bebelusi are un rol aparte in procesul acestora de acomodare cu apa si de dezvoltare a intinctelor.Cel mai important rol il aduce insa in dezvoltarea unui sistem imunitar mai puternic, intr-o coordonare mult mai buna precum si o dezvoltare armonioasa a corpului.

Prezentand inca de la nastere reflexe de natatie, bebelusii detin deja anumite reflexe, cum ar fi cel al miscarilor sacadate, de apnee sau de redresare. Astfel ca nu va fi de mirare ca vor incerca sa-si tina in mod natural respiratia, sa prezinte reflexe ale picioarelor, mainilor si toracelor sau sa incerce sa-si redreseze capul atunci cand sunt pusi pe spate sau burtica in apa. De aceea, primele astfel de sedinte, de gimnastica in apa pot fi incepute inca de la varsta de patru luni a micutului. Desigur ca, este recomandata o discutie cu medicul, pentru a sti cu siguranta perioada in care si mama poate intra in apa, avand in vedere interventiile chirurgicale.

Inotul este asociat cu numeroase beneficii pentru sanatate si este recunoscut ca imbunatateste puterea de concentrare, agilitatea, abilitatile perceptuale si chiar inteligenta.Cei mici devin mult mai atenti la ceea ce li se spune si incep sa inteleaga propozitii simple.

La cursurile aqua baby Brasov, ghidati de instructorii nostri specializati si sub atenta dumneavoastra supraveghere, copiii isi vor descoperi abilitatile motrice si vor invata sa inoate. Micutii vor putea sa dezvolte o relatie speciala cu apa, indepartand frica atat de des intalnita. Le va fi mult mai usor sa practice inotul in viitor daca sunt obisnuiti de mici.

De aceea, am conceput programe cu diferite activitati, adaptate corespunzator pe categorii de varsta si va punem la dispozitie dotari adaptate perfect nevoilor dumneavoastra.

img_0005
img_9985

Aqua Baby Brasov

aqua baby brasov